1 February 2013

Sunnuntaifiilis


 Sunnuntaihylkeilyä. Paita h&m, shortsit h&m (tanskasta, mutta varmaankin suomessakin on ollut myytävänä kesällä) Ei saa arvostella converset jalassa vierassängyssäpomppimista >: Nää kyseiset converset on mun toiset pinkit, näiden lisäks omistan 3 paria conversen perus all stareja eri väreissä. Täytyy tunnustaa että kuljen näissä klassikkokengissä mm. klubeillekin. Nuorempana kuljin kesät talvet conssit jalassa, talvella vaan villasukat alle! Kyllä se nykyäänkin toimii, mutta ei ihan miinus kymmenen pakkanen houkuta conssien kumipohja alla.

Talven alussa bongasinkin lämpöä eristävät pohjalliset, jotka pystyy muotoilemaan kenkiin kun kenkiin:
 Näitä siis löytyy stadiumista muutamalla eurolla kaikenkokosille tassuille. Itse en ole vielä kokeillut, kun tajusin vasta kotona että jaaha converseissa on omat pohjat, mitä ei saa irti ja noikin kun on itessään jo melko paksut niin jäi käyttämättömäksi.

Nyt saattaa herätä kysymys viimepostauksen musta/sini letin katoamisesta. : D. tosiaan, vanhojen kuvien kattelu voi koituu aika tuhoisaks, ainaki hiuksille. Rupesin haikailemaan vaaleeta lettiä takasin, eikä Lorealin hiusvärihyllyyn tuomat uudet tuotteet, pastel pink ja pastel peach yhtään hillinneet hullua halua muuttua blondittareks! Mutta niinhän siinä tottakai kävi niinkun joka ikiselle mustasta vaaleeseen kotiväreillä pyrkivällä, ei se platinablondi sieltä vaan tupsahtanukkaan. En ymmärrä miks ees huijaan itteäni yrittämällä kolmella värinpoistolla, ja sen jälkeen alan vasta uskoa että joo ei, ei tää näin toimi.


Anyways, päädyin sitten sävyttämään oranssinruskeen (inb4 kultakupari) sävyn koska seuraavana päivänä juhlittiin pikkuveljen synttäreitä, eli siis sukujuhlia, joissa halusin näytellä jonkunverran edustavaa. Kyllä Tädit päivitteli "että ku se meijän Emma alkaa pikkuhiljaa aikuistumaan", hymyillen vastasin joojoo takasin, vaikka mua ahdistaa tietyllä tavalla "normaalit hiukset". Kun on oppinu sihen että missä vaan oot, hiukset on se juttu mistä tuntemattomatki ihmiset uskaltaa tulla sanomaan että onpas kiva letti tuollanen.

Tosiaan ekat vaalennukset elumen- värien jälkeen näytti tältä:
Elumen- värit on aivan mahtavia justiinsa siinä kun ne pysyy ja on tosi tosi intensiivisiä ja räikeitä, mutta kun ne haluu sitten pois niin sitten se ei ookkaan niin helppoa. Ja justiinsa mm. noi punasen sävyt on pahimpia tarrautujia. 

tosiaan toi karamelin kupari oli se mihin mun letti sitten loppuenlopuks pääty muutaman värinpoiston jälkeen, laitoin myöhemmin siihen vielä kevyen vaalennuksen, poistaakseni tota oranssisuutta, koska seuraavana ajattelin pakokeinona harmaan/tuhkan sävysiä hiuksia mitä mulla oli ollut aijemmin jo, mitkä näkyykin edellisestä postauksesta.

halusin hiuksille "lepotilan" missä vähän aikaa kasvaa ja olla ennen seuraavaa vaalennusurakkaa, no, heivasinpa sitten wellan kevytvärin päälle tosta kuparista vielä hiukan vaalennettuun kuontaloon:

.... aivan. ihan jees jos se suohirviö on se mitä tässä on niinku haettu D:::

 Koitin parannella asiaa huulipunalla. autto vähäsen : (..

Mutta tää operaatio saa nyt hetkeks aikaa pysähtyä, että hiukset kerkee ees vähän levätä välissä :)!
 huomenna saa blogi jytkyä uudistusta. Sitä odotellessa!

2 comments :

  1. sulla on ihana blogi <3 ja ihanat hiukset <3

    http://www.olennormaali.blogspot.fi/

    ReplyDelete

♥ Kiitos kommentistasi!