27 January 2013

Black & Blue


Heya, hiukan tarinaa (hiuksien) lähihistoriasta;

Kun elumenin jälkeinen crazy colorin punainen väri lähti haalistumaan oranssiin, antauduin ja laitoin manic panicin apricotin päälle, tulos:
Täydellinen oranki, ihanaa

Päätin että nyt on pakko saada jotain muuta, puol vuotta pinkkiä lettiä, sen jälkeen pitkä jakso punasta, oranssia, alko tulemaan jo rankasti lämpimät sävyt korvista ulos.

Kävin Villi Vanilijassa konsultoimassa Jukkaa, tuloksena tuhasta siniseen hiukan liukuva ombre. Itseasiassa mulla ei oo tästä väriyhdistelmästä muita hiukset auki kuvia kun tää ja pari muuta webcam shottia.

Villapaita Carlingsista, pitkän pohdinnan, eri kaupoissa juoksemisen ja sovittamisen tuloksena, voin ylpeenä esitellä että tää on mukavin, nätein ja kaikin tavoin paras palmikkoneule villapaita thingy.

Sulat päässä päähänpiston seurauksena, kun käytin valkosia sulkia yhdessä lampunvarjostinprojektissa, jonka saatan myöhemmin tuoda blogissakin päivänvaloon :)


Tässä välissä muutin kotoa pois jonka ansiosta jo säännölliseks muodostuneet Villi Vanilija-käynnit jäi pois, parin sadan kampaajalaskut ei oikein toimi muiden laskujen kanssa :) joten "tein itse ja säästin" alko ottaa valtaa taas mun hiuksista:
 

Itseasiassa nää kaks kuvaa on otettu mun synttäreitä edeltävänä päivänä 24.9, jonka jälkeen 25. pv tulikin Mists of pandaria johon meni aikaa syksystä enemmän ku tarpeeks.

Marraskuun alussa julkaistiin Halo 4 jonka jälkeen kyseisen pelin Limited edition Xbox 360 konsoli saapui taloon, kun muuton yhteydessä meidän molempien xboxit jäi kotiin/sisaruksille..

luovat sensuurit on aina ollu mun eriyisalaa!


Anarkistinen kukkakuvio ja pieni sneakpeek meijän nykyseen 63 neliön kolmioon :)
HÄHÄÄ, jatkuu seuraavassa numerossa honeys!

No comments :

Post a Comment

♥ Kiitos kommentistasi!