9 February 2013

Nikon d5100

WOWOO! Eilen illalla käytiin 5 minuuttia ennen sulkemisaikaa seikkailemassa Espoon Lommilan Gigantissa hakemassa noutopisteestä Nikon 5100d! Mukana tuli runko ja nikonin 18-55mm vr objektiivi, eli siis ihan perus kittipaketti.


YEaa ei tarvii enää kärsiä kamerattomuudesta! Viikko ilman kameraa alko jo tuntua oudolta.

Tietenkin räpsin kuvia joka ikisestä asiasta kotona ja testailin koko illan poikaystävän kanssa, mutta en usko että meijän testauskuvat koskaan näkee päivänvaloa.. Ja ihan hyvä niin. Paitsi, no tällänen ihana kukkakuva voi varmaan kuitata sen parinsadan kuvan kuvaspämmin esineistä ja meistä toisistamme : D Oikein mukavalta kameralta vaikuttaa, en malta odottaa tositoimiin pääsemistä.

 


Ennen Giganttiin ryntäystä kävin Eetun kanssa jumbon Hairstoressa hyödyntämässä City Shoppari alennuksen, eli Kun ostat hiuspalveluita, kaverin käsittely tulee ilmaseks kaupan päälle (taino- halvempi käsittely, tässä tapauksesa miesten leikkaus) ja täytyy kyllä sanoa että oli NIIN iso virhe mennä sinne. Lähestyin kampaajaa tällä mun omalla vanhalla hiustyylillä, siis näytin tän kuvan jne;


Ja mitä sainkaan! :D:D AIVAN JOTAIN MUUTA. Pituudesta lähti 5 senttiä, tuskin saan hiuksia enää ponnarille tökeröiden kerrosten takia, otsahiukset täysin pilalla... En ymmärrä miten ammattilainen voi tyriä näin pahasti. Nyt muistan miks en mee enää Hairstoreen. Aini muttaku oli hyvä alennus.. No en siltikään mee enää ikinä. Kiitos Hairstore Jumbolle tästä. Tosin, kaveri jolle tehtiin miesten leikkaus sai kyllä ihan asiantuntevaa palvelua, että kyllä niitä osaaviakin kampaajia hairstoresta löytyy. Mutta aina sinne mentäessä on kun ostais sian säkissä, ei voi tietää minkälaista laatua saa. : (


Luulisin että jonkunlaista hyvitystä vois tästä hakea : (( harmittaa vaan kun tossa menee taas monta kuukautta että otsahiukset kasvaa tohon mittaan ku mallikuvassa, ja mulla aiemmin..

Mutta nyt töihin! morjensta

No comments :

Post a Comment

♥ Kiitos kommentistasi!