14 February 2013

Purur Valentines
Kuvaspämmillä on aina erittäin hieno alottaa! (ton valopurkin kanssa oli liian kiva riehuu) Käytiin tsekkaamassa pikkusiskon koulun musiikkiluokkien konserttia ja sain kuvattua videolle kaikki kolme biisiä mitä sisko luokkineen esitti :) hauskinta näissä tapahtumissa aina on kuulla nelosluokkalaisten tyttöjen mielipiteitä mun vatteista/hiuksista :D. "toi ja toi sano et näytät ihan mallilta ku oot nii pitkä" yeaaaa right, ei noi monsterikorot auta yhtään asiaa... Mut siinä vaiheessa ku kuvasin kaikkien vanhempien päiden yli videolle esityksiä, huomasin että paras kenkävalinta mitä olis voinu tehä :), lavalle esteetön näkymä! Vähän liikuttumisen hetkiäki tuli koettua kun musiikkiluokat laulaa vieläki samoja kuorolauluja ku mä ite aikoinaan musaluokalla :,) voi niitä aikoja.

Nyt kun ei oo asunu about neljään kuukauteen kotona, ni kaikki tollaset siskon konsertit ja veljen lätkämatsit ja muut, mihin en olis aikasemmin ikinä jaksanu raahautua, on niin ihania käydä ku pääsee moikkaamaan perhettä ja tekemään jotain yhessä. Ja ensviikolla pääsen onneks koko perheen lomalle viikoks Vuokattiin, niin ei ainakan tuu ikävä.


Pinkkitukka on kyllä melko raskauttava, vie niin voimaa muilta kivoilta väreiltä, niinku mm. punaselta :/... ps. tollaset varpaat auki kengät ei oo oikeesti kylmät lumikeleillä, se on ihmeellistä! 

Hyvää ystävänpäivää kaikille toivottavasti saitte pajon suklaata ja lahjoja ja haleja ja pusuja!

2 comments :

 1. Eikä vitsi noi sukkahousut ei vois paremmin tän päivän teemaan sopia! Tosi kivat :)

  http://aitioonelossa.blogspot.com.es/

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos, ja oon niin samaa mieltä! Halusin pukeutuu ystävänpäiväteemasesti, onneks mun sukkahousukokoelmasta löytyy tollasiaki piristyksiä :)

   Delete

♥ Kiitos kommentistasi!