20 February 2013

Kuumehoure lomapostaus

Niin vihdoin se kauan odotettu Vuokatin loma koitti, ja nyt ollaan kolmatta päivää lomailemassa.

Kuinka ollakkaan terveyden puolesta koko homma ei ihan natsannu, ja oon kituutellu täällä 38 asteen kuumeessa. Oon muistaakseni aikasemminki täältä muutama vuosi sitten postannu. Elisiis tää on tällänen mökkikylä, missä porukoilla on osake, ja täällä voi tehä kaikenlaista talviaktiviteettiä; Luistella, hiihtää, lasketella, ajella moottorikelkoilla, ratsastusta, koiravaljakkoajelua... Tähän oli viereen on avattu Angry Birds puisto jonkin aikaa sitten, ja meillä on osakkaina oikeus käydä lillumassa lomakylän kylpylässä käytännössä loputtomasti ilmaseks. Meillä on sulkapallokenttä varattu joka päivälle jne.

Eli siis tekemisen puutetta ei ole, mutta musta ei oo tekijäks. Oon teknisesti vaan maannu sairaana kämpillä koko loman... Laskettelemaan olis pitäny tänään mennä, mutta koska kuumeessa se ei hirveesti kannata, niin poikaystävä joutu sitten viemään siskon rinteeseen :/.

Pokemonia on tullu pelailtua aika rankasti, kun sitä on niin helppo pelata sängynpohjalla. Ja hyppypuku on ollu kovassa käytössä.Eilen oli pakko lähteä ulos mökistä, ei vaan pää kestä lopuntonta makaamista kun muut käy tekemässä kaikkea kivaa. Joten löysin jotain mun terveydentilalle sopivaa: arcadepelejä! Tai tarkemmin, Tron pinball! Aika surullista et tää on ollu yks loman kohokohdista. : ((


Tänään koitan vääntää itteni 600mg särkylääkkeillä hohtokeilaamaan, ja ulkona on aivan ihana ilma kuvailemiseen, jäätyneitä lumisia puita ♥ toivottavasti mulla on myöhemmin jotain muutaki postattavaa kun kuumelöhöilykuvia!

No comments :

Post a Comment

♥ Kiitos kommentistasi!