16 February 2013

Kuumehoure Pokémonpelipostaus

Sain vihdoin osani sairausaallosta mikä on riehunu kavereilla, perheellä ja töissä. Julistin jo että "joo ei muhun mikään tartu, supervastustuskyky junou". Mutta sieltä se tuli, lämpöä oli jo toissapäivänä illalla, mutta aattelin että kyllä tää tästä "en tuu kipeeks ei ei", vitamiineja naamariin, finrexiniä litra kaupalla kurkusta alas. Olin kuitenkin myös eilen normaalisti töissä, vaikka aamullaki olo oli heikko, pääsin sitten iltavuorosta kotiin niin pari kaveria sitten päätti tulla käväsemään, ja aateltiin lähteä yhille tai kahille. Ihan silleen rennosti. No kas kummaa pilkkuunhan asti se meni tietenkin. Aamulla heräsin ihan hirveestä kuumehorkasta, joka oli tosi pettymys kun tänään piti olla se The ilta tänä viikonloppuna, ja suunnitelmia oli vaikka miten : (. 

Aloin sitten pelailemaan sohvanpohjalla Pokemon Black kakkosta, kun sen muutama päivä ilmestymispäivän jälkeen ostin, mutta jotenkin se oli jäänyt vaan nököttämään mun DS pussukkaan muiden pelejen kanssa. Aloin samalla miettimään yleensä mun Pokemonin pelaamista, että siitä olis ihan hauska kertoo täällä blogissa. Ehkä vähän hassua, että pokemon aika iso juttu vieläkin tälläsellä melkein 20 vuotiaalla muka aikuisella.


Kaikki mun omistamat Pokemonpelit ja no, noi konsolit tossa ihan selvennykseks, vanhimmasta uusimpaan. Lisäks löytyy Nintendo 3DS, sekä Game Boy Advance. Halusin kanssa tässä vilauttaa mun pokemonkorttikokoelman, johon mulla on siis tarkotuksena kerätä kaikki alkuperäset 151 pokemonkorttia. Muutama ekan painoksenki kortti löytyy ♥. Ja sitten tossa on toi  tarrakansio, mistä en jaksa erikseen ottaa sisällyskuvia, mut oli mun elämäntyö jossain 4-5 luokalla kerätä toi täyteen, jossa melkeen onnistuinki!

1. Generation 
Toi vihree Game Boy color oli se mun ihan ensimmäinen pelikonsoli ikinä, ja Pokemon Red mun ensimmäinen peli. Mun äiti oli aina kauheesti pelaamista vastaan, ja sain ite säästää viikkorahoista rahat näihin kahteen. Vaikee lapsuus, kyllä : D. Muistaakseni kuitenkin mun synttärit sattu olee just holleilla ku olin puol vuotta säästänyt ja sain apua kanssa vähän vanhemmilta. Rediä sitten tuli tietenkin hakattua läpi monet monet kerrat, pelattuja tuntimääriä en ees haluu arvailla. Pokedexiä en ikinä saanu täyteen koska olin niin ronery mun pokemonharrastuksen kanssa, että en vaan yksinkertasti omistanu kaveria joka olis voinu auttaa sen täyttämisessä. (Siis pokemon redissä ja bluessa on eri pokemoneja, joita pitäis vaihella kavereiden kanssa että saa sen pokedexin täyteen)

Blue, yellow ja Game Boy colorin pikachu edition on ostettu vaan täyttämään kokoelmia nyt myöhemmin, ebaystä ja huuto.netistä.

Nintendo 64 Pokemon Stadium on tossa ihan vaan komeilun vuoks :) täähän oli ihan mahtava kun oli kuusnepalle ohjaimeen sellanen kiinnitettävä jutun mihin sai liitettyä noita colorin pelejä ja pysty pelaamaan telkkarin kautta noita ensimmäisen generationin pokemoneja : D.

2. Generation
Tässä vaiheessa olin vaihtanu muuton yhteydessä koulua ja saanu pokemonkavereita. : D Kaverin Goldia tuli hakattua aika hurjasti, mutta tottakai jouduin sen sitten kuitenki palauttamaan jossakin vaiheessa, ja multa puuttuu kokonaan 2 generationin pelit omasta kokoelmasta. Haaveena olis ostaa sellanen peli missä olis laatikot ja ohjekirjat ja kaikki tallella. (CIB)

3. Generation
3 generationin ensimmäinen peli oli Pokemon Sapphire (gogo team aqua!), joka tuli sitten lainattua myöhemmin kaverille joka sen sitten hukutti. (moikka kaikki vaivalla grindatut pokemonit) Sain sitten pokemon Emeraldin joululahjaks, tais olla ainoo asia mitä ees toivoin sinä jouluna. Tässä vaiheessa mulla oli ihan mukavasti kavereita keiden kanssa pelailla ja vaihella pokemoneja, ja mm. Leaf Greenin ja Fire Redin hankinnat päätettiin aina että ketä ostaa minkä että saadaan kaikki versiot kaveripiiriin.


DS Gen. Pelit

Platinum
Ostin tän vähän kokeilumielellä, että toimiikohan pokemon vielä näin vanhana (olin kaiketi 16v silloin). Olin pitäny jonkunverran taukoa pokemonpeleistä, ja olin mun ensimmäisessä kesäduunissa, jonka jälkeen sitten ostin DS liten ja Platinumin. Tavallaan vähän myöhässä, Diamond ja Pearl jäi iiiiihan kokonaan välistä. Nää oli myös niitä pahimpia teinivuosia että mielessä pyöri muitaki juttuja ku pokemon :D.

Näinä aikoina aloin tajuumaan jotain pokemonien IV/EV systeemeistä, ja aloin jonkunverran panostaa pinnan alla pelissä tapahtuviin laskelmiin, movesetteihin, yleensäkin aloin pelaamaan vähän kilpailumaisemmalla otteella.

Heart Gold/ Soul Silver
En vieläkään osaa päättää onko nää mun lemppari pokemonversiot ikinä, vai onko se Pokemon Emerald. Näissähän tuli mukana sellanen ihana askelmittari/tamagotchin tyylinen juttu mihin pystyit ottaa pokemonin mukaan ja vaikka kaupungille lähtiessä "kävelyttämään" sitä. : D ihan hauska idea, vaikka sen kanssa en paljoa jaksanu sähläilläkään. Tykkäsin kanssa hurjasti siitä että pokemon ku pokemon seuraa perässä hahmoa, minne vaan meneekin. Silleen jännästi bondaa paremmin pikseliöttiäisten kanssa. + Pokemon athlete nomnomnomm

Pokemon White
Tän päätin ottaa ihan heti ilmestymisäivänä, mistä sitten onki jo blogissa postaus, Tässä linkki. Myös kun osti heti ilmestymispäivänä/sen ympärillä sai passin, jolla sai haettua Victinin. Myös Celebin sai haettua muutamista Anttiloista silloin jotka Elinan kanssa käytiin hakemassa.

Pokemon Black 2
Viimevuoden lopulla tullu pokemon, "kehittyneempi versio" pokemon whitestä ja blackistä. Joka vaikuttaa itseasiassa paremmalta kun alkuperäset pelit, tai erillaiselta, paremmin lähestyttävältä, ja paikka paikoin syvennetyltä ja parannellulta. En oo vielä pelannut puolikaan koko pelistä, mutta nyt kun oon kipeenä ja ens viikolla on odotettavissa ainaki 12 tuntia junassa matkustamista, niin eiköhän tätäki tuu pelailtua taas :).


Pokemonkorttikansio
Sain vähän yli puol vuotta sitten idean kerätä "palan lapsuutta takasin" elikkä pokemonkortteja :). En tiiä missä vaiheessa ne mun keräämät ihan alkuperäset pokemonkortit on kadonnu. Tilaan siis noita kortteja ebaystä silloin tällöin täyttääkseni kansiota. Multa löytyy special edition kortteja ja 1 painoksen kortteja jne. Oon ihan sekasin ku postilaatikosta tulee kirje mistä löytyy kiiltäviä, melkein minttukuntosia pokemonkortteja. : D. Seassa näkyy kanssa vähän uudempia pokemonkortteja, jotka on siinä vaan ihan pitämässä paikkaa vanhemmille versioilleen, kun haluun että noi on kaikki ensimmäisestä viimeseen oikeessa järjestyksessä :)Ymmärrän et osa saattaa olla aika järkyttyny niistä ainakin tuhannesta- kahestä tuhannesta tunneista mitkä on käytetty pokemonpelejen pelaamiseen, keräilyyn jne, mun pokemoninnostuksella on juuret ihan lapsuuteen ja pelit on kuitenkin paljon syvempiä kun "jeejee pikachu pomppii ympäriinsä thunderbolt". Mulla on muutama muukin +20 vuotias ystävä joka fanittaa ja pelaa pokemoneja ihan kympillä.


Toivoisin et saisin lisää pelikavereita! Pokemonpelurit, minkätasoset vaan, ilmottautukaa! :)

2 comments :

 1. Millon saan haastaa sut eeppiseen pokemonkorttitaisteluun?

  ps kukaan ei oo vielä hakannut mun tulisähköpakkaa

  ReplyDelete
  Replies
  1. Awwskis mutkun mul ei oo taistelusettiä, kerään vaan >: mut vois ottaa tavotteeks sellasen keräämisen et voidaan ottaa meijän universumia järisyttävä fight!

   Delete

♥ Kiitos kommentistasi!