5 February 2013

Neonläksiäiset

Lauantaina, justiinsa kun oltiin alottamassa Janin läksiäisten juhlintaa, olin siirtämässä kuvia koneelle kamerasta, että saisin ottaa muistikortin täydeltä kuvia, kun kamera rupes huutamaan erroria ja päätti että jaahas nytten ei sitten siirretäkkään mitään, eikä mitään muutakaan. Neljä vuotta uskollisessa palveluksessa ollut järkkäri ei tunnista enää muistikorttia : (. Ehkä uuden muistikortin sais ostettua, mutta oon jo pidemmän aikaa miettinyt uuden kameran ostoa, ja nyt olis kaiketi siihen hyvät saumat. Mua kyllä harmittaa että ton illan asu, mihin olin panostanu, ei tietenkään sitten tullut kuvatuks kunnon kameralla. No, kuulin joltain että Nokian lumiassa olis hyvä kamera (nyt puhutaan ihan ensimmäisestä lumian versiosta siis) joten nakitin poikaysävän testaamaan asiaa.

Mekko H&M vyö SPIRITSTORE rannekoru
LINDEX kengät H&M  klipsikorut H&M
Niin varmaan joo, ja scheibe, murhaajan katse, kohinaa enemmän ku laki sallii  >:( .. asukin näyttää huonolta tollain kuvattuna. Ehkä luonnonvalossa vois toi lumian kamera toimia backuppina jos kamera hajoo, mut ei todellakaan sisällä. 

Noissa H&M kengissä on tollaset neonväriset klipsikorut jotka onneks satuin kuvaamaan ennen käyttöä koska jossain vaiheessa iltaa toi toinen klipsikoru oli vaan pudonnu. Noita klipsikoruja siis oli erivärisinä ja voisin hyvin kuvitella että niitä vois soveltaa esimerkiks laukkuihin tai miksei vaatteisiinkin (tai vaatteisiin nää on kaiketi tarkotettukin). Tää asu on kyllä vähän tällänen alennusmyyntilöydös kyhäelmä, mut toi oli ihanan räikee kuitenkin.


Mutta tästä välittämättä ilta oli tosi onnistunu ja keksin että voitais tehä superupee pahvinen kortti koko kaveriporukalla Janille, joka on siis lähössä saksaan ties kuinka moneks vuodeks opiskelemaan ja asustelemaan. Oli kyllä nerokas aivopieru tämä.

Tää siis sisältää mm. legendaarisia lausuntoja ja muita muistoja. Varmaan huomaa käsialasta että valtaosa kirjottajista oli miehiä : D..

Okei, lupaan etten raiskaa enää blogia näillä kännykkäkuvilla, ja toivon että löydän uuden, justiinsa mulle sopivan kameran nopeesti, noita suht halpoja digijärkkäreitä on markkinoilla ihan kivasti tällä hetkellä joten ei luulis sen olevan vaikeeta.

No comments :

Post a Comment

♥ Kiitos kommentistasi!