1 March 2013

Violet Hair


Ta dah! Saanen esitellä hiusvärin mitä en ookkaan kokeillu vielä! (paitsi muinaisessa sateenkaaripesukarhukokeilussa minkä haluisin mieluiten unohtaa: D..) Oikeestaan lähin tähän sotaan mun hiuksia vastaan näiden kuvien innoittamana:

Oioioi niin täydellistä, pastellinen laventeli blondi, ah. Jopa Gaga laulaa tästä hiusväristä (biisi: So happy I Could die). Oikeestaan jollain kieroutuneella tavalla jopa onnistuinkin;
 Kuitenki tää väri oli tosi tosi epätasanen (hiusten epätasanen väritys rasittaa mua yli kaiken), siellä täällä kohtia mitkä oli enemmän liilaa, ja sitten taas sellasia ihan blondinharmaita, mihin ei ollu pigmentit purru ollenkaan. Tein tän siis sekottamalla itseasiassa kolmea väriä; Directions Violetia, Ceriseä ja Crazy colorin Capri Bluea hoitoaineeseen jota sitten n. 15 minuuttia pidin päässä.

Koska siis haluan värjätä mun pidennykset samalla värillä kun omat hiukset, niin tollasen epätasasen ja hiukan arvaamattoman värin kanssa en haluu ruveta leikkimään ja sotkemaan yli sadan euron karvoilla! :) Kokeilin siis tätä seosta myös pikkasen mun pidennyksiin, ja ne ei oikeen taittunu tohon violettiin, ees parin käsittelyn jälkeen, joten päätin järkeillä sen niin, että mitäs jos tummempi sävy oliskin helpompi? Käytin samoja värejä mitä mainitsin tossa aiemmin mutta tein niistä vahvemman seoksen:


Ja joo, oon ihan tyytyväinen tulokseen. tosi paljon valosta riippuu että näyttääkö toi väri kylmältä vai lämpimämmältä. Mutta aika bonari on omistaa vihreet silmät, tää väri korostaa silmiä (tai sit musta itestäni vaan tuntuu siltä)Jotenki on aina ollu kauhee pelko tän värin kanssa, että siitä tulee joku vaisu mummeliväri tai, että alan näytämään gootilta samantien ku liila koskettaa päätä. Enkä koskaan oppis rokkaamaan tätä väriä niinku esim. Kerttu :<<<

Näytämpäs häijyltä : DD. Olis ihan pakko päästä johonkin ku on sen pari viikkoa ollu melkein pelkästään neljän seinän sisällä. Netflix, pelit, blogit, fb ja kaikki alkaa tulee korvista ulos. Mutta, ei pysty koska yskin vieläki silleen ku mul olis hullu tuberkuloosi ja lämpöä esiintyy :<<<< tosi tosi tosi lamauttavan tylsää.

Ainiin ja loppuun vielä kuva musta ennen tota operaatio violettia lisäkarvat päässä:
aivan mahtavia punertavia hiussuortuvia änkee pidennysten lomasta :D nvmOon nyt tässä arponu sitä, että kannattaako mun värjätä noita pidennyksiä kuitenkaan, sopiiko toi violetti väri mulle niin hyvin, että tässä vois jopa pitäytyä jonkun aikaa, jotta tossa pidennysten värjäämiessä olis jotain pointtia? Ottaisin oikeen mieluisasti mielipiteitä vastaan! :)


9 comments :

 1. Violetti sopii sulle kyllä hyvin! (niinku ilmeisesti kaikki värit) mutta ite varmaan pysyisin kaukana pidennyksistä ainaki alkuun, jos violettiin kyllästyyki nopeeta tai pidennyksistä ei tuu sit saman väriset hiuksien kans? Taidan jäädä seurailemaan sun blogia, vaikutat mukavalta ja nättikin :>

  ReplyDelete
  Replies
  1. ....Oonpas kauheen awkward aina ku kommentoin jonku blogiin jotain XD

   Delete
  2. Voi kiitoksia! : D Ehkä noi pidennykset kannattais hyllyttää siihen asti ku saan jonkun vakaamman värin, MUTTA jatkohius on niin ihanaa! Kiva että tykkäät ja jäät seurailemaan :3!

   Delete
 2. Ajattelin vastata tännekin niin et jää oottaan vastausta :D Ostin sen gina paidan toissapäivänä ja siis löysin sen ihan randomisti roikkumassa muiden aletuotteiden kanssa ja näin vaan yhden niistä. Niitä vissiin on ollu aika kauan jo myynnissä, jospa kuitenkin löytyis joitakin hajanaisia kappaleita? :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. DAMN. Ehkä jostain saattais löytyy jos penkoo huolella, pitääpä käydä katsastamassa :).. Kiitos informaatiosta!

   Delete
 3. mun mielestä toi liila sopii sulle oikein hyvin, mutta kannattaa varmaan ensin totutella ja miettiä että haluutko pitää sen. näytät kyllä hyvältä kaikissa väreissä. (: ja pidennykset, tahtoooo!!!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oon huomannu nyt parin pesun jälkeen et tää voi koituu aika tuskaseks pitää yllä. Kiitos! :) Lisäkarva on ihanaa <3

   Delete

♥ Kiitos kommentistasi!