10 March 2013

Black Milk Peacock Leggings

Saanko esitellä; Black Milkin Peacock leggings, parhaimmat leggingsit mitä omistan! Kuten tarkkanäköiset on varmaan huomanneet, mulla ei oo ainakaan täällä blogin puolella todistusaineistoa siitä että käyttäisin oikeita housuja :D. Shortsit, sukkahousut, hameet, jumpsuitit ja leggingsit on enemmän mun juttu.


Ite Black Milkin löysin joskus vuos sitten, kun googlettelin huvikseen "galaxy leggings" mitkä on muuten upeita, ja Black Milkin sellanen... Tavaramerkkituote, vähän niinkun Conversella All starit.

Ihastuin heti brändiin ja ihaniin erilaisiin, oikeesti laadukkaan näkösiin leggingseihin. Silloin erilaisia BM leggingsejä oli vielä aika vähän, mutta iskin silmäni heti Peacock kuvioisiin.

Nykyään Black Milk tekee yhteistyötä mm. Jeffrey Campbellin kanssa, ja BM valmistaa myös hameita, catsuitteja, uimapukuja, "henkseli"leggingsejä ja yläosia mitkä on suunniteltu sopimaan muiden BM tuotteiden kanssa. Entistä himotummat joistain tuotteista  tekee se, että joku värivariaatio tai materiaali saattaa olla Limited Edition elikkä sitä tehdään vaan yks erä ja sitten se päätyy Museumiin, ja niistä tulee keräilyharvinaisuuksia.

Huolellisen mittailun jälkeen tilasin kun tilasinki leggingsit ittelleni. En oo kehdannu ees paljastaa äidille että maksoin melkein sata euroa australialaisista leggingseistä : D.


Tosiaan, koska näitä ei missään suomessa myydä, niin tilaamisessa oli se pieni koko-ongelma, kun ei oo mahdollista sovittaa missään. Leggingsit on venyvää materiaalia, mutta olin kuitenkin aika confused kun koitin mittanauhan kanssa selvittää että mitkä leggingsit olis mulle sopivat. En halunnu että ne lörpöttäis/ olis liian pinkeet joten mittailin ja mittailin kunnes päädyin M kokoon, onneks.

BM leggingsit (ainakin perus leggings materiaaliset) venyy kyllä, mutta kuitenkin jää ihoa vasten silleen jämäkästi, että lörppöleggings-vaikutelmaa ei kannata pelätä. Vyötärönauha on aika tiukka verrattuna noihin jalka-osiin, että luulen et jos olisin ottanut S koon, se olis puristanu ihania jenkkakahvoja :). Selvennykseks siis, että toi hame mm. on Gina tricotin S koko, ja sopii just hyvin mulle. Eli jos on BM leggareita hankkimassa, niin suosittelen mittailemaan omat vyötärönympärykset ja muut hyvin, ennen kun tilaa!

Leggingsit on tosi mukavat jalassa, ja päältä sellaset liukuvan tuntuset. Nää on myöskin tosi kestävän oloset, että jos BM leggingseihin sijottaa, niin ne varmasti myös kestää, kunhan noudattaa hoito-ohjeita. Leggarit ei siis ole konepestävät eli joutuu nähä pikkasen vaivaa pesuvaiheessa.

Paketti tuli jossain about vähän päälle viikossa, suoraan postilaatikkoon, kirjeen muotosessa mustassa paketissa, jonka mukana tuli "saattokirje" suunnittelijalta, jossa oli mm. muutama ohje että mitä leggingsien kanssa kannattaa pukea. Sori, tästä ei oo kuvia, tilasin leggingsit viime kesän lopuilla, en kirjottanut blogia joten en räpsiny kuvia kaikesta : D.


No mitä sitten näiden kanssa voi pukea? Ite oon suosinu yksväristä yläosaa ja hillittyjä kenkiä, kun ite leggingsit on aika värikkäät. En malta oottaa kun pääsen yhistämään nää Litojen kanssa! Musta, melko yksinkertanen yläosa toimii hyvin. Ihan Black Milkin omasta yläosavalikoimasta mun lemppari on ehdottomasti Judge 2.0.

 Jaaa close uppia!
Toivottavasti tää auttaa, jos joku on kipeesti kaivannu infoa Black Milkin leggingseistä. En usko että suomessa kauheen monelta vielä löytyy näitä, oon bongannu omieni lisäks vaan yhdet D: ..

Kysykää ihmeessä jos joku juttu jäi mietityttämään, vastaan ilomielin! :)

No comments :

Post a Comment

♥ Kiitos kommentistasi!