24 March 2013

Domo arigato MR. Roboto

MMoi. Meillä oli Elinan kanssa suunnitelmana mennä kirppikselle tänään, ja päätettin että parhaiten me päästään sinne kirppikselle niin, että Elina tulee meille yötä, chillaillaan illalla, syödään iso aamupala ja reippaillaan aamulla kirppistelemään.


Illasta tuli aika menevä kun porukkaa tuli meille istumaan iltaa, ja pitkäks se sit venykin yllättäen : D... Ehkä ihan hyvä ettei mulla oo illasta oikeestaan muita kuvia kun tää. ! oiii mun ja Elinan hiukset matchaa niin kivasti : D

Aamulla kuitenkin pienessä darranpoikasessa saatiin homma startattua ja kierrettiin jäähallin kirppis, ja saalis näytti tältä:
Shortsit Stradivarius, Paita Weekday, Kukkarusetin merkistä en osaa sanoa, parikymmentä pokemonkorttia kokoelmiin ja AIVAN MAHTAVA ROBOTTI :D:D nää lähti mukaan n. 10 eurolla.

Pokemonkortit oli tosi tosi kiva yllätys mitkä bongasin vähän ennenkun lähettiin ja sain mun kokoelman aukkoja täyteltyä vähän :)! 

Mutta toi robotti::


 Pääs näkemään maailmaa mun laukun päällä kun se ei mahtunu sisälle :D:D AWWW TOI ON NIIN IHANA. Rakastuin siihen heti kun näin sen : D siinä on ilmeisesti paikka jonkulaiselle robotin ohjaajalle tossa keskellä ja siitä varmaan puuttuu pari osaa noista käsistä. Yleensä mietin tarkkaan mitä teen tavaroilla mitä kirppikseltä ostan, koska en haluu vuoria tavaraa millä en tee mitään, mut tän kutsua en voinu vaan vastustaa :D:D


Sijotin sen sitten vartioimaan pelihyllyä : D .... Kaikenkaikkiaan hyvin tuottoisa reissu!

(käytiin kanssa tarkistamassa Bloggaajien muotikirppis Forumissa ja sinne oli aivan älyttömät jonot :D:... käytiin sitten vetämässä picnicissä safkat ja palattiin takas kattomaan, niin jono oli kadonnu, mut pakko sanoo että koko kirppis oli sellanen ahistava kolo missä just just mahtu liikkumaan ja just tosta ahtaudesta johtuen varmaan ei löytöjäkään tullu tehtyä. Hyvä kirppisidea kärsi paljon tilanpuutteesta :/)

No comments :

Post a Comment

♥ Kiitos kommentistasi!