13 March 2013

Home Sweet Home

Mörrrrrr. Sain hienon idean vältelläkseni isoa läjää matskun tehtäviä; hima-postaus!

Me ollaan asuttu tässä lokakuusta asti, eli about 5 kuukautta Eemelin kanssa. Oon oikeestaan hoitanu tän sisustuspuolen (oh really?!), ja aika paljon tulee miespuolisilta kavereilta kommenttia siitä, tyyliin "aha Eemeli on varmaan päättäny verhot" : D. Koska tää on meijän ensimmäinen oma koti niin meillä on suht vähän tavaraa täällä, kuitenki kaikki tarvittava löytyy. + Tykkään pitää kaiken ylimääräsen kaapeissa ja laatikoissa poissa silmistä, koska feng shui!

Tästä alkaa matka meijän kotikoloon eli jos on allerginen vaaleenpunaselle ja pitsille, niin ei kannata jatkaa alas rullaamista!

Olkkari, kämpän "sydän". Kaikki tapahtuu täällä oikeestaan, syöminen, hengailu, datailu, pelaaminen. Toi lampaantaljalla varustettu konetuoli on mun kuningastuoli. Ja JOO, meillä on ikuiset lanit käytännössä! : D
Lamppuina toimii tässä olkkari + keittiöosassa pari tollasta Ikean halpisversioo Vitan Silviasta. Noi oli aivan törkeen tuskalliset koota, (yli 60 osaa per lamppu)  noi jokanen tollanen vääntyny muoviläpyskä piti taitella erikseen ja laittaa kiinni ton runkoon : D.


Tykkään tosi paljon tosta hyllystä, ongelmana vaan on et mitä siihen laittais? Oon koittanu kerätä tohon vaan kaikenlaista kivaa valkosta stuffia, ettei näyttäis niin tyhjältä. Mm. Hajuvesipullot olis niin nättejä tossa, mut vois olla aika hölmöö sijottaa ne keskelle olkkaria.

Tolle riviera maisonin paketille tossa lipaston päällä ei oo muuta hyvää selitystä ku et se on hiton kiva paketti. Meil on vähän tälläsiä wtf asioita täällä, niinku lintuhäkki ja mm. risupallo:


:D:D Täl on kyllä joku deepimpi sisustuksellinen idea!!!1 --> ei ole :D.


Ruokapöytä, Löydettiin ikean löytöpisteestä valmiiks koottuna ja hyväkuntosena parilla kympillä! Sopii just kivasti meijän melko pieneen keittiötilaan. Ja joo, oon virittäny jo tollasen pentikin kranssin tohon odottelee pääsiäistä. Tossa ikkunalaudal on erillaisissa kehyksissä kuvia mm. Sulusta Ja Pavelista, musta ja eemelistä + siskosta ja veljestä, on siinä pari mun näpsäämää ylitaiteellista kuvaaki. Toi orkidea on kuolemassa, oon tosi tosi super huono pitämään kasveja hengissä ja oon joutunu sellaseen kasvikierteeseen et joudun melkeen joka kuukaus hommaa uuden kukan, koska kaikki kuolee heti. Tekokasvi ei oo vaihtoehto!

Pelihylly mikä kökkii telkkarin yläpuolella
Koska kaikkii kuitenki sikana kiinnostaa, niin tossa telkkarin ympäristössä pyörii osa meijän pelikonsoleista. Nyt siinä on PS1, Xbox360 ja NES. Toi TV-pöytä on mun tekemätön projekti, jota pitäis hioo, maalata ja vaihtaa vetimet :3. 

Telkkarikanava (mikä tos on kuvassaki on päällä) mitä pidän melkein kokoajan päällä kun vaan hengailen on arirang, mun ihan superlemppari kanava!! : D Elisiis  etelä-korealainen kanava mistä tulee korealaisia puheohjelmii, aasian uutisii, dokumentteja, draamasarjoja ja jotaki kpop/rock ohjelmia. Ei sillä et olisin fanaattisen kiinnostunu mm. koreasta, mut oon huomannu ton tosi viihdyttäväks kanavaks, kaikkeen on vähän sellanen eri näkökulma. + mm. uutisten kokkausosiossa tehään aasialaista ruokaa. On kyl vähän kummalista, en oo yhtään perillä mitä suomes tapahtuu, mut mm. tiiän et koreassa nostetaan tupakkaveroo ja korealaiset on niin hyvii ääntää englantii koska ne pitää paljon tärkeempänä ääntämistä ja kielioppii, kun sitä että osais vaan englanniks sanoo asiansa.


Sit päästäänki Kakkos-ja Ykköshuoneeeen. Tässä tapauksessa kakkonen on ykkönen (ha ha), missä me nukutaan.


Ei mitään ihmeellistä, paitsi et toi tuoli on eemelin tekemä! Se ei sovi yhtään tonne mut se on nii söpö ja sopiva yöpöydäks! Unisieppari on joku ihan halpis, suunnitelmissa on ostaa sellanen iso, mut toi saa syödä meijän pahat unet sillä aikaa kun löydetään sopiva.

Sitten ykköshuone, meijän varasto/vierashuone
Täl hetkellä täällä on pääasiassa Eetun roinaa mitä se on tuonu meille säilytetteäväks muuton tieltä, ja myytäväks. Mukana tositosi vanhoja Märklin junia, yhestä junan osasta saa jonku 50 euroa. Vanhoja posliiniastioita, postimerkkejä, kaikkee keräilytavaraa ja muutama ilmanpuhistinlaite : D ne on kyl suht hyvin tossa kulmassa piilossa mikä ei näy :). Tän huoneen vaatekaapeissa säilytän suurimpaa osaa mun vaatteista ja meikkaan usein tossa pöydällä ku siihen tulee niin mukavasti luonnonvaloa.

Teinipeili time!

 Eteisessä on aika tyhjää. Ainoo ehkä ihan kiinnostava asia on toi lamppu ja mun kenkäsysteemi. Puolet on kyllä kaapissa piilossa mut tossa noi mitä useimmiten käytän.
Ja vessa jatkaa röyhelölinjaa
Inhoon tota vessan lattiaa ja muutenki koko huonetta, se on niin huonossa kunnossa. Okei inhoon koko kämpän lattiaa/kuntoa muutenkin >: ( Mutta niin halpa tää on 63 neliön kämpäks että oon oppinu sietämään mm. edellisen asukkaan seinään tekemiä reikiä. : D Ekaks kyl olin ihan järkyttyny ku näin seinät täällä, ihanku tääl olis tapahtunu joku olis ammuskellu seiniin tai jotain. Onneks suurin osa on jo korjattu, mut silti.

Mutta joo tässäpä meijän lukaali oikeastaan, ei sen ihmeellisempi, mut silti meijän koti! : D

6 comments :

 1. Tosi kodikkaan näköinen koti ja ihania yksityiskohtia joka puolella. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitoksia! :) Oon koittanu noita yksityiskohtia saada silleen, ettei kuitenkaan olis liikaa sälää jokapuolella :)

   Delete
 2. Onko Vantaan Hoasin kämppiä tää..? :D

  ReplyDelete
 3. iiiihana koti teillä! lintuhäkki. <3 matoilla saa kivasti rumia lattioita peitettyä, en ees huomannu niitä ennen ku mainitsit.

  ReplyDelete
 4. hieno sisustus, hyvä maku, kuin prinsessalla ^^ hihi

  ReplyDelete

♥ Kiitos kommentistasi!