20 March 2013

Lacey Lovin


Sain eilen osan mun ebaysta tilaamista ripsistä (niitä on tulossa viel tonneittain, kerron niistä kun saan loputkin!), joten päätin kokeilla niitä ruskeiden piilareiden kanssa ja sit viel innostuin tatskaa itteleni tollasen Love kertakäyttötatuoinnin. Wtf en tiiä mikskä noita pitäis kutsuu, kertakäyttötatuointi ei tunnu oikeelta sanalta : D... Noita tatskoja sai Ginasta muutama kuukaus sitten, nyt harmittaa kun ostin vaan yhen levyn erilaisii tatskoja koska noihan on aika siistejä!



Paita ebay - vyö Spiritstore - hame Zara - Sukkikset Lindex

Tässä näkyy paremmin noi piilarit, näytän niin pelottavalta noiden kanssa, apua : D jos saisin valita ittelleni silmienvärin ni se olis kyllä ehdottomasti ruskee. Noi cyberin piilarit ostin lievittämään vihreesilmäsyyden tuskia, mut ne vaan näyttää niin jotenki häiritsevän epäaidoilta, et en jaksa laittaa niitä usein. Toi kaulakoru on oikeesti käsikoru mut tajusin et se on sen verran iso et sen saa kaulaanki laitettua. Fiksuutta.

Oon tänään muuten vaan rentoillu ja koittanu ottaa lepiä kuuden päivän melkorankan työputken jälkeen, ja kohta pitääki jo mennä nukkumaan että pystyn herää siinä puol 5 aikaan jatkamaan rahantekoa :).

derpdurr moikkamoi!

No comments :

Post a Comment

♥ Kiitos kommentistasi!