6 March 2013

Parannuttud

Jokainen varmaan tietää sen olon, kun ollut kipeenä tai on kipeenä ja se koko kropan lamauttava väsymys pitää susta kiinni etkä vaan yksinkertasesti jaksa tehdä mitään. Sitten huomaat vaipuneen jaksamattomuuden koomaan ja huomaat katsoneesi mm. Gossip Girlin tuotantokauden parissa päivässä (kyllä, se on koko valveillaoloaika telkkaria tuijottaen) ja meet nukkumaan, toivoen että sairastelu päästäis sut jo otteestaan.

Sitten JES, vihdoin! Tänä aamuna heräsin ekaa kertaa _kahteen ja puoleen viikkoon_ (tuntuu vähntään puolelta vuodelta ku joudut viettämään koko ajan neljän seinän sisällä) elämänhalusena ja virkeenä, valmiina actioniin! Tein kotijuttuja, koulujuttuja, hääräsin ja treenasin : D AAAAAAAAAAh Se on ohi. Nuhasta huolimatta mun olo alkaa olemaan terve ja voin alkaa taas tehä terveiden ihmisten asioita. Huomenna pääsen jo töihinki 3 viikon tauon jälkeen, ja pakko sanoo että oikeesti odotan sitä että saan pukee mun kokintakin päälle ja mennä paketoimaan kaloja. ♥ ja tässä kuvia tän päivän rytkyistä:

Kiireisii puheluita kesken photoshoottien!
Villatakki ICHI, trimmatut housut H&M
Joissain muotilehissä mitä oon sattunu lukemaan, on kovasti väitetty jonkun aikaa että on ihan ok pukeutuu kahteen eri kuosiin, joten päätin kokeilla, eikä tää nyt niin kauhee yritys ollukkaan.
Käytiin kans viettämässä mamin ja siskon kanssa tyttöjeniltaa =syömässä ja shoppaamassa.

Käytiin katsastamassa myös Country White niminen sisustusliike joka oli ennen jumbossa, mutta sijaitsee nykyään tuomarinkylän kartanossa (siel on kas heppoja!!) Kannattaa ehdottomasti käydä kurkkamassa, paikka on täynnä kivoja sisustusjuttuja ja ideoita, merkkejä löytyy mm. Lexington ja Riviera Maison. Ittelleni ei mitään tarttunu mukaan, kun koitan olla ostamatta mitään ylimääräistä, mut HEY kauppa ei voi olla huono ku bongattiin Salkkareiden Jiriki siellä!

3 comments :

 1. Ömg sain hirvittävän yhyy miksei mulla oo ton väristä tukkaa-ininäkohtauksen ja totesin jo Rikulle sheivaavani pääsi irti ja vieväni sun tukan ja apua miksi uhkailen jatkuvasti rosvoavani omaisuutesi brutaalisti, kun tarkoitukseni on vain ilmaista ihastukseni!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Toivottavasti Riq pitää sut aisoissa APUA :D:D lol tai sit vaa värjää samanlaine letti. Tai sit et, sun vaaleenpunanen on kyl maailman söpöin: D!

   Delete
  2. Arvaa himottaako ihan sikana ja arvaa oonko yrittänyt saavuttaa edes vähän kylmempää sävyä kuin tää nykyinen vaaleanpunainen ja arvaa onnistuuko ilman värinpoistoa :--( Mutta kokeilin c-vitamiinivaalennusta miksattuna sitruunamehun ja ruokasoodan kanssa ja herttilei kun lähti väriä! mutta eihän se noita shokkivärejä syvemmälle päässyt. Kauppaan siis mars --->

   Delete

♥ Kiitos kommentistasi!