22 April 2015

UNIF CHOKE BOOT
Voisko kenkäonnellisuus muuttua enää paremmaks? Tää Choke Boot-malli ilmesty Unifilta syksyllä, ja tottakai ne alko kuumottelemaan. Suolasen hinnan vuoks jätin nää odottelemaan, ja sitten seuraavalla kerralla kun Unifin nettikaupassa pyörin, nää oli myyty loppuun. ARGH. EI. Unifilla shoppailleet tietää, että joitakin malleja ei tehdä enää lisää, tai että useammat kengät ja vaatteet on yhden erän juttuja, ja sitten kun ne on loppu, ne on loppu. Suosituimpia onneks tulee lisää, ja tää on varmastikin ollut sellanen tuote, koska näitä tuli uus erä Unifille toisen tai kolmannen kerran (?) anyway, onnistuin nappaamaan oman kokoni vähissä olevasta varastosta, ja lähettimies kiikutti maanantaina nää mulle!

Oon pidemmän aikaa halunnu jonkunlaisia maihareita, ja tosi paksupohjasia platformeja, niin tässä yhdistyy molemmat! Sitten kuitenkin kaiken monsterielementin kylkeen näissä on sirot nauhat niinkuin JC litoissakin, joka saa näihin kenkiin tosi kivan fiiliksen.

Oon kerennyt käyttää näitä jo kerran kaupungilla, kestää ehdottomasti pitkän kävelynkin, eikä jalat mulla ainakaan mitenkään rasitu, vaikka nää on pikkasen painavammat kengät. Vetskarit sivuissa helpottaa elämää, vaikkakaan en niitä osaa hyödyntää kun automaattisesti avaan nauhat.

Nyt voin jättää muut kuolailemaan näitä ja uskotella ittelleni taas että päälle parisataa euroa tullausmaksuineen oli näiden kenkien arvoset, kun nää on taas jälleen unifin omasta nettikaupasta loppu. Oon niin onnellinen että osasin napata nää oikeeseen aikaan enkä taas jääny jahkailemaan!


3 comments :

 1. miten ihmeessä sulla on varaa kaikkiin noihin ihaniin vaatteisiin ja kenkiin ;__;

  ReplyDelete
  Replies
  1. No, käyn töissä ja sit koitan koordinoida mun ostamista pikkasen silleen, että saan mitä haluun vaikka se olis vähän kalliimpaakin :)

   Delete
 2. Otitko näistä sun normi koon vai isomman? Meinasin itekin tilata, mutta toi koko mietityttää.

  ReplyDelete

♥ Kiitos kommentistasi!