18 April 2015

Flip on hair extensions ♥IHANAA, oon astetta lähempänä merenneidoks muuttumista! Mulla on aiemmin ollut klipsipdennykset, joita en sitten loppuenlopuks edes jaksanu käyttää, kun munmielestä klipsien laitto on niin tuskallista. Useissa blogeissa on vilkkunu näitä fliponeja ja käyttäjien mielipiteet on ollu aika yksmielisiä, ketään ei halua palata klipseihin näiden jälkeen. Joten päätin antaa tälle pidennysmenetelmälle mahdollisuuden.

Tein siis nämä fliponit itse, >Tämän ohjeen<, eli Black Salivan Viivin superhyvän tutoriaalin avulla. Jos oot hankkimassa pidennyksiä ja mielessä kummittelee flipon/init, niin pienellä vaivalla ja näperryksellä voi säästää aika isonkin summan rahaa. Oon itse aina ollu todella huono käsitöissä ja menetän hermoni heti, jos joudun keskittymään johonki pienen asian nypläykseen, mutta selvisin kyllä tästä koitoksesta. Koko systeemin kasaan saanti vei vaan vähän päälle tunnin verran aikaa, ja välineetkin tähän hommaan löyty suht helposti Prismasta!

Itse hius on Rapunzelin hiusnauhaa kaikista vaaleimmassa sävyssä eli #60, ja värjäsin vaaleenpunasen värin itse. Jännitin vähän onko tää tarpeeks vaaleen sävystä et sain pidennysten ja omien hiusten sävyn matchaamaan, mutta pienellä kikkailulla sain kun sainkin ne aika lähelle toisiaan, vaikka vielä tossa on hiomista, ja omiakin hiuksia pitäisi vähän saksia että ne sekottuis tonne sekaan paremmin. Rapunzelin hius tuntuu todella hyvältä ja laadukkaalta. Kyseisen firman toimituskin oli todella nopeaa, sain nää jo pari päivää tilauksen jälkeen.

Kaikenkaikkiaan tähän mennessä oon ollu näihin tosi tyytyväinen, pysyy päässä, helppo laittaa ja tuntuu suht kevyeltä, ei yhtään kiristä tai mitään. Varmasti tulee olemaan kovassa käytössä, ja en malta oottaa et pääsen toteuttaa erilaisia kampauksia näillä.

No comments :

Post a Comment

♥ Kiitos kommentistasi!