17 September 2014

Blue roots ja Vaasafiilistely


OI HEI

Koin tarvetta päästä esittlemään siniset mun siniset juuret ennenkun meen tuhoamaan ne jollain tapaa. Kävin värjäytyttämässä noi ennenkun muutettiin Vaasaan. (puhuin toissapostauksessa että muutan Ouluun, mutta näin nyt kävi) Asustelen nykyjään siis saarimaisemissa meren rannalla ja pyöräilen tuhatta ja sataa pitkin maita kun ei täällä millään muullakaan pääse mihinkään suuntaan. Baarireissut pyörällä kulkien on ollu kiintoisia :D... Ruotsinkieltä oon joutunu säätämään enemmän ku tarpeeks ja jostain takaraivosta ne sanat tulee vaikka oon opiskellu ruotsia viimeks muutamat vuodet sitten!

Pakko kyllä antaa tunnustusta, paikalliset ihmiset, mitä helsinkiläinen vois kutsua niinkin huonolla sanalla kun "juntit" on ollu aivan ihania. En oo vielä törmänny yhteenkään kusipäähän ja muutenkin meno on täällä sellasta rauhaisaa ja minnekkään ei oo kiire tai mitään ei stressata eikä tuskailla.

Tosiaan ne juuret. Värjätty sinisellä ja turkoosinsinisellä Elumensekoituksella. Vikassa kuvassa vilkkuu UNIFin The Shadys arskat. Unifilta ja Wildfox couturelta mulla onki kasa uutta kamaa mitä haluaisin täällä esitellä mutta palataan asiaan myöhemmin.

Keskiviikko on täällä virallinen Yöelämäpäivä joten varmaan alan soluttautua tuonne jonnekkin johonkin opiskelijarientoon mukaan vaikka en mitään opiskelekkaan.

VI SES HEIHEI


No comments :

Post a Comment

♥ Kiitos kommentistasi!