28 July 2015

One crop top, two outfits

Kaks asua niinkin ihmeellisen vaatekappaleen kun ginan valkosen crop topin ympärillä. En olis ikinä arvannu, että kahdeksan euron vaatteesta tulis mun tän hetken ykkösjuttu. Sopii säälle kun säälle ja asuun kun asuun. Miinusta siitä että väri on valkonen, niin joskus tohinoissa voi sattua ja tapahtua ja tässähän paidassa se näkyy heti. Esimerkkinä mm. Viime lauantaina toppi sai mustaherukkamehukasteen matkalla baariin, mikäs siinä hinkutella baarin vessassa tahrat ja kuivata sellasella ilmakäsikuivaimella (hienosti toimi muuten!).


Sunglasses__ UNIF  Cardigan__Broken Arrow  Top__ Gina Tricot   Shorts__UNIF  Shoes__Bullboxer
Tää eka asu kokonaisuudessaan on mun kesän vakio seikkailu-asu, jos ei oo varma sataako vai paistaako tuleeko lämmin vai kylmä niin toi gandalfinviitta päälle ja kesäsempi vaatekerta alle, ja on melkeen valmis mihin vaan!  


Glasses__ Aldo   Flower crown__ Roses and Clementines   Kimonothing___Bershka   Top___Gina Tricot  Shoes___Unif
Tää oli tällänen muutaman viikon takanen all white asu, ja ensimmäinen asu minkä kehittelin tän topin kanssa. Oon näköjään kyllä yllättävän hyvin ruskettunu vaikka säät on ollu mitä on. Mun tekis niin mieli tehä enemmän valkosia asukokonaisuuksia, mut tuntuu että mulla ei oo tarpeeks vaatteita sellasiin kun haalin aina yleensä kaiken mustana. Esimerkiks tässä postauksessa näkyvät kahdet kengät on mun ainoot valkoset kengät mitä omistan kun sitten taas yllätys, yllätys mustia löytyy vinot pinot.


2 comments :

  1. Upee asu ja muutenkin ihana blogi, sullon tosi kiva tyyli ja tukka myös :3

    ReplyDelete

♥ Kiitos kommentistasi!