26 July 2015

Crescent


Kuunsirppi muotona kiehtoo mua. Ehkä siks kun se on symmetrinen, yksinkertanen kuvio. Ehkä siks kun siitä tulee mieleen wicca ja noidat. Kuussa on jotain maagista. Mulle on jonkun aikaa ollu täysin selvää, että haluun itteeni kuunsirpin, oli sit sille joku syvällisempi merkitys tai ei.

Siitä olis voinu saada tatuointina raskaamman ja koristeellisen näkösen, mut ite halusin siron, kevyen kuvan. Sellasen mitä ei välttämättä heti huomaa, mutta sen kuitenkin näkee jos sattuu mun käsivartta kattomaan. Tollanen yksinkertanen ja kansainvälinen symboli on sellanen mihin ei voi kyllästyä. Halusin pelkät ääriviivat tällä kertaa, jos joskus haluunkin tehä sille jotain. Jos haluunki siitä vaikka mustan joskus, tai jatkaa sitä jotenki.

Kävin ottamassa kuvan viikko sitten perjantaina Kampin Tattoo shopissa, tatuoijana Tay Pham. Homma oli nopee ja kivuton, ja vaikka jännittikin hirveesti aluks (ketä ei ekalla kerralla, lol). Tatuoija vähän kyseenalaisti tota mun tatuoinnin sijaintia siinä olevan kahden luomen takia, mutta pysyin lujana ja sanoin, että kyllä, toi on se kohta mihin sen haluan.

Ekat päivät tatuoinnin kanssa oli outoja, oli jotenkin hankala tajuta että mulla on pysyvä kuva kädessä haha :D. Mutta kuva parantu nopeesti kun se on niin pieni ja muuta että sinäänsä helppo homma.

Jokatapauksessa, oon tyytyväinen, ja musta tuntuu et toi kuva kuuluu tohon. Kaikki sanoo että tatuointeihin jää koukkuun ja niitä haluaa lisää, mutta oon nyt ite tyytyväinen, eikä mua kuumota yhenkään lisäkuvan ottaminen ainakaan vielä.

2 comments :

 1. Todella kaunis tatuointi, vaikka onkin pieni ja simppeli :)!

  http://www.noraadler.com/

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos ! Tykkään itekkin siitä viel enemmän ku odotin :)

   Delete

♥ Kiitos kommentistasi!