16 March 2015

How to Become a MermaidVähän pinkkeyttä jokasen maanantaipäivään olkaa hyvät! Mulle tuli pari ruusukruunua Roses & clementines nimiseltä putiikilta, mistä mulla onkin noita pantoja pari kappaletta ennestään. Toinen oli tällänen ihana vaaleenpunanen versio tosta sinisestä joka näkyy tossa headerissakin ja toinen on sitte valkonen ja vähän pienempi. En tiiä milloin kyllästyn näihin tai voiko näihin ees kyllästyä :D.. Oon kyllä semisti vihanen kyseiselle firmalle kun ne on pölliny niiden instagramiin luvatta KAKSI kuvaa täältä blogissa missä pidän niiden kukkakruunua (oon maininnu tästä aikasemminkin, mutku arg). >:(

Vaaleenpunaselta näyttää kovasti, mun tavotelook on sellanen urbaani merenneito niin tää vaaleenpunanen kyllä käy niin taikaponille kun merenneidollekkin oikeen loistavasti. Tein nyt nääkin hiukset itse kun meni taas totaalisen hermot Vaasan kampaamoihin, kun soitin yhteen ja kerroin et haluisin värjää pois mun vihreen letin, niin akka toisessa päässä rupes nauramaan mulle että "miks sulla vihreet hiukset on lololol". Luulin soittavani ns. värjäyksiin erikoistuneeseen kampaamoon, ja värispesialistikampaamot saa ottaa ihan ilosin mielin nauramatta vihreen hiusten värin vastaan tai sit en mene jumalauta.

Tota sukelluspukukangashametta oon ootellu pääseväni käyttämään, se on niin tuhdin olonen et näytän 5 kertaa leveemmältä ja oon vähän ujostellu sitä sen takia. Mut toi on ihana toi kelloefekti minkä se tekee, eikä näytäkään niin pahalta kun sen pukee korkojen kanssa :).

2 comments :

  1. Ihana hame ja unelmahiukset! ♥

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitti, joo vaaleenpunaset hiukset on sellanen mistä oon taas unelmoinu hetken aikaa, oon aika tyytyväinen et saavutin omilla värikikkailuilla lähes sellasen mitä aattelinki :)!

      Delete

♥ Kiitos kommentistasi!