10 May 2013

Remington s6500 Sleek & Curl

Moiiiikku! Sijotin tossa viimeviikolla uuteen mutoilurautaan, ja haluan jakaa teidänkin kanssa infot kyseisestä vempulasta. Kyseessä on Remingtonin malli, s6500 jolla on myös lisänimi Sleek & Curl. 

Mulla oli mielessä alunperin  GHD:n ja Cloud Ninen muotoiluraudat, mutta piheys voitti tässä asiassa : D. Oon myös aina käyttänyt Remingtonin suoristusrautoja ja kihartimia, joten merkki on myös käytössä todettu hyväks ja kestäväks !

Hinta tälle raudalle on se 50 euroa sellaisella hätäisellä vilkaisulla verkkokaupoista. Itse ostin tämän neljällä kympillä ihan Anttilasta, kun tarjous sopivasti sattui kohille. Eli keskihintatasoinen suoristusrauta kyseessä siis, mutta kaikki tärkeimmät ominaisuudet laitteesta löytyy:

1. Levypinta-ala on isompi kun suoristusraudoissa mitä itse oon aiemmin käyttänyt. Pituutta niillä on 11 cm, ja tää isot levyt nopeuttaa niin uskomattoman paljon aamuista säätämistä hiusten kanssa. Tosin tän takia raudalla ei voi ehkä niin paljon hifistellä pieniä yksityiskohtia (mitä tuskin ihan normaalikäytössä tarvitsee), mutta itellä sihen tarkotukseen sitten löytyy minisuoristin

2. Näyttö josta näkee missä asteissa mennään :) itse oon tottunu käyttämään näytöllistä suoristusrautaa, niin tykkään suoristella niin, että tiiän minkä lämpöinen rauta on.

3. Lämmönsäätö Joudun ise säätämään suoristimen johonkin 190-200 taajuudelle että saan suoristettua mun pörrökasan. Suoristin lämpenee 230 asteiseksi, mutta mitä alhasemmalla lämmöllä saa haluttua tulosta niin sen parempi! Lämpötilan mikä sopii omille hiuksille saa tietää ihan kokeilemalla, mutta ihan normaalit, suht suorat eikä hirveen kärsineet hiukset omaavien ihmisten pitäis pärjätä alle 180 asteella.

4. Pyörivä Johto, 2m sopivankokoinen johto ja toi pyörivyys vähentää sen johdon kanssa tappelua ihan itse actionissa.

5. Automaattinen virrankatkaisu .... Koska stressaan aina ku lähen kotoa, että jääkö se suoristusrauta päälle vai ei, niin mulle automaattisella virrankatkasulla varusteltu suoristusrauta pakkojuttu.


Paketissa tuli myös mukana lämpöpussi (ruma sellanen) ja opetus dvd. Pakko kyl sanoa että se opetusdvd oli kauheinta schaisseä mitä oon vähään aikaan mihinkään levylle tallennettuna nähnyt : DD. Kihara/suorahiuksiset naiset hyppii ruudulla esittelemässä niiden hiuksia, mut se ite opetusosuus oli niin olematon että jos oikeesti haluu opetella hiuksiansa värkkäämään, niin kannattaa alottaa sillä että pistää sen dvd:n sirkkeliin.

En kyllä tiedä mistä rauta on saanut ton "curl" ekstranimen, kun ei tässä mitään spessua oo sitä kiharrusta helpottamaan, mutta ihan hyvin kiharatkin onnistui:Ja tässä vielä suoristettu pää, vaikkei mun hamppuletti ihan päästä oikeuksiinsa nättiä suoristusjälkeä:

Todella tyytyväinen oon ollu tähän, ja oon ehdottomasti sitä mieltä et noi kaikki ominaisuudet mitä tässä on, on tarpeellisia ja todellakin sijoittamisen arvoisia (jos vertaa johonkin babylissin 20 euron kapulaan) !

2 comments :

  1. Eikös toi "curl" nimitys oo tullut siitä että reunat on muotoiltu pyöreemmiks et hiukset saa kieputettua sen ympärille vähänku kihartimes :D Ku jotku suoristusraudat on sellasiiki tönkköi suorakulmioita et sellasel tuski sais kunnon kiharoita

    ReplyDelete
    Replies
    1. : D aa, no niin se varmaan onki sitten! Ei ihan sytyttäny kun oon aikasemmin kihartanu sellasilla epäpyöristetyillä ihan ok :) kiitos tästä valaisusta !

      Delete

♥ Kiitos kommentistasi!