7 May 2013

Glitterhaul + ekat kesäfiilailut


Ostin sitten ensimmäisen statement koruni ikinä! Jotenkin koin vastustamatonta tarvetta änkeä se kauluksen alle : D. Ja kuinka rakastankaan sitä, uh mikä koru. Huulipunana komeilee Lumenen huulipunasävy Nights.

Toinen koru minkä ostin ton statement korun yhteydessä on tällänen risti, Pitkään mietin tämän vähän tummemman sävysen ja vaalean ristin välillä glitterissä, myyjän kanssa tuli kanssa juteltua paljon ja selvis että hän on itsekin miettinyt jo kauan kumman ottaisi, mutta onneks sitten kuitenkin uskals sanoa että tää on enemmän mun tyylinen. Oon kyllä tyytyväinen tähän valintaan, oli muuten ihana pirsakka myyjätyttö Citycenterissä kun meikä darrahaamuna haluu vaan liukua kauppoihin ja tuhlata rahaa, niin piristi kummasti päivää! : D 

Juurikin sunnuntaina oli Citycenterin glitterissä ota 3 maksa kaksi päivä joten otin vielä mukaani ilmaseksi sitten tälläset korvakorut (mun pitäis alkaa saamaan glitteriltä jotain rahaa ku mainitsen joka postauksessa kyseisen putiikin :D):

 

Usamimi Seppälä - Hame Monki - Paita Monki - Alustoppi Gina Tricot - Koru Glitter - Kengät Jeffrey Campbell
Toi ___ mekko--... Kävin lääppimässä sitä ainossa jäljellä olevassa Koossa, XS:ssä Forumin monkissa aikoja sitten, ja totesin, että ei, ei tuu menemään päälle. Suruisana poistuin kaupassa, ja juurikin sunnuntaina sitten pujahdin Aleksanterinkadun monkiin ja satuin löytämään M koon, vielä ihan alelapulla varustettuna. !

Ja näillä meizingeillä siis tänään kävin avaamassa terdekauden. Wohoa, tuntu ihan että olis ollu ulkomailla kun toi kolttu päällä aurinkolasit naamalla siemailin siideriä suorassa auringonpaisteessa. Eli grillikausi avattu, terdekausi avattu, enää kesän ensimmäinen jätski puuttuu!

No comments :

Post a Comment

♥ Kiitos kommentistasi!