7 April 2013

Awesome viikonloppukooste

HOLA! Mulla oli vapaaviikonloppu, tapahtumarikas sellanen ja tällä kertaa kameraki reissas kokoajan mukana !: D Oon päässy mm. roudaamaan bändikamoja ja juossu sörkän alepaan henkihieverissä minuutteja vaille 9 ostamaan alkoholia. Kallion pimeitä koloja tuli tutkittua myös, nähtyä satamiljoonaa frendiä ja himopaardit on ollu päällä!
Perjantaina Riku ja Kerttu ilahdutti meitä seurallaan ;

Huulipuna we care icon, panta glitter, sukkikset lindex
Ja tajuttiin että ei saatana, Mitjalla (Duke and the Samoan Guys) on keikka Lafkassa, ja suunnattiin tottakai sinne:

Pakollinen tuplaparikuva
Meitsi with Mikkis ja Pulla

Mitja, meitsi ja settilista
Pojat soitti tosi hyvin jeejee!! (vaikkakin keikka tuli aika pitkälti katottua kameran linssin läpi) Meillä oli about kymmenen lössi messissä kannustamassa :) Kiitti kaikille oli tosi nastaa!

Mun ja kertun söpöt tassut (tai mun lapiot ja kertun söpöt tassut ::D):

Lauantai-aamuna herättiin suht pirteinä;
Tai ainaki kerttu heräs hehkeenä ja kauniina as always :33333 tui tui ja saatiin aivopieru lähteä koivukylän kierrätyskeskukseen : D tässä sneakpeak kertun asuun mitä voi ihastella kertun blogista kunhan nainen saa postauksen kyhättyä.

Kertun ja Rikun oli aika lähteä ruokkimaan kisuja, joten mentiin himana syömään yms ja lähettiin sitten Villelle ja Sonjalle Kallioon. Tässä asukuva, suoraan piritorin laidoilta:

Paita ZARA, Housut H&M, Sukkikset Seppälä, Kengät Converse ja Hiusasia Glitter

Meijän seuraan liitty myöhemmin myös Jukka, ja saatiinki soitto posseilta, että on tulossa kallioon päin auton kera, niin käytiin vähän nauttimassa ympäri kallioa edullisista bisseistä. Pilkun jälkeen siirryttiin sitten meille jillailemaan:

Lainasin Edvardin koulukiusaajatakkia :D:D hahahah. "sopii sulle just hyvin" not. Kuuteen seittemään aamuun asti toki jatkettiin!

Jotenkin hankala kertoo blogin kautta sitä kaikkea poikkeuksellisen AWESOMEa mitä viikonloppu piti sisällään! Hyvä irtiotto ennen 45 tunnin työvikkoa. wuhuu toivottavasti kaikilla muillakin on ollu hauskaa!

No comments :

Post a Comment

♥ Kiitos kommentistasi!