8 September 2011

PINKY PINK PINK!
Noisecontrollers - Unite on kyl täydellisin Hardstyle biisi vähään aikaan.

FIILIS ON OIKEEN MAHTAVA : D!

Aamulla satuin youtubessa törmäämään joihinki random scenequeen videoihi (en tiiä ees mistä ja miten) mut värikkäät letit valtas mun mielen. Sit katoin itteeni ja juurikasvuuni peilistä et ei helvetti mitä helvettiä oon tekemässä. Soitin kampaajalle, jonne sit lähin suoraan.


En ees aluks ollu varma että mitä väriä mä halusin, paitsi sen että sen pitäis olla ELUMENIA.
Elumen on siis goldwellin suoraväri, joka on ainakin sen perusteella mitä oon kuullu, aivan ihmeellinen, pysyy päässä ja ei haalistu helpolla, ja ku se haalistuu, se haalistuu samana värinä eikä ala muuttuu esimerkiks sinisestä harmaaks. + enemmänki hoitaa hiusta ku paskoo sitä.

Menin istumaan tuoliin, kampaaja lämäs väritupsut kouraan ja siitäsitte pähkäiltiin että HMMMMMM mitäs laitetaan. Mietin siinä oranssi-pinkki-punanen vaihtoehtoja. Kunnes pinkki vei. Koko operaatiossa meni varmaan noin tunti. Elumen toimii sähkövaraustekniikalla, ennen värjäystä hiukset valmistellaan (tai ainakin mulla valmisteltiin) Elumen Prepare suihkeella, että hiukset ottaa elumenin sähkövarauksen vastaan. Värin vaikutusajan jälkeen väri vielä "sinetöidään" hiuksiin, tietyllä aineella joka takaa pitkän keston ja vähemmän haalistumisen.

Aika rakettitiede hiusväri, kun kampaaja sen toiminnan yksityiskohtasesti selitti. Mut ainaki toimii. Tosin, kyllä se maksokin sen 110e. Mut se on kaiken arvosta jos tää sitte kans pysyy. Tietenki tämmösen käsittelyn jälkeen pitäis käyttää elumenille tarkotettuja shampoita jne. Mutta ei ole välttämätön joten jatkan mun REDKENin purkkien rassaamista : D


Juurikasvu jätettiin blondaamatta, sen huomaa, muttei oo ollenkaan paha. Koko pää näyttäis ihan peruukilta ilman tota tummempaa tyveä.

Tykkään tosi paljon räikeissä väreissä siitä, että normaalikampauksetki näyttää jotenki... PALJON jännemmiltä kun mitä ne oikeesti ehkä on.
Hiukset on tärkee asia. Paljon tärkeempi ku vaatteet tai meikit tai tuoksut tai kengät. Ne pysyy ihmisessä kiinni vaikka se olis täysin alasti, ja kulkee aina mukana jollaín tapaa. Rumat kengät voi vaan heivata menemään, mut rumille hiuksille pitää tehä operaatioita. NIIN. Nää pinkit hiukset on nostanu mun mielialaa siitä lähtien ku eka väritippa tippu niille. Se on sen arvosta.

No comments :

Post a Comment

♥ Kiitos kommentistasi!