17 August 2015

My Summer 2015

Musta tuntuu että oon jättäny hirveen ison aukon mun blogiin aiheesta "mitä teen" joten haluan jakaa muutamia juttuja tästä kesästä. Ensinnäkään, musta tuntuu että kesä ei oo vieläkään alkanu tälleen elokuun 17 päivänä, ja en oo tehny mitään yleensä kesään kuuluvia kesäasioita (mökkeilyä etc). Pidin kesän aikana vaan kaks lomaviikkoa joka saattaa olla syy tähän kesäaktiviteettien puutteeseen. Mut oon saanut mun summer bucket listan valmiiks jo ajat sitten, joten, kai tää kesä on menny niinkun halusinkin? idk, lisää alla.1. Ihan alkukesästä oli yks lämmin päivä mistä bloggasinkin, ja se sai mut tuntemaan että kesä alkaa, mutta toi olikin sit ainoo lämmin päivä aikoihin, ja ton jälkeen meni varmaan kuukaus ennenku laitoin seuraavan kerran shortsit.

2. Mun pieni pieni pikkuveli pääs ripille jonka johdosta olin käymässä porukoilla Vantaalla. Oli huikeeta nähä sukulaisia ja kavereita pitkästä aikaa, vaikka yleensä vierastan sukujuhlia.

3. Käytiin grillailee ja nautiskelee muutama huurteinen aapon luona.

4. Mun ja tt:n pituusero. Mulla on siis korot tossa kuvassa :D.


1. Mun kahden viikon kesäloma starttas, mun pikkusisko tuli käymään mun luona vaasassa!

2. .. Jonka jälkeen menin taas Vantaalle, ja hengailtiin tt:n porukoilla tällä kertaa, kun ne ei ite ollu kotona ja kisu oli siellä koko alkukesän hoidossa

3. Käytiin Elinan kans tarkastaa Helsingin parhaaks valittu Sandron vegebrunssi. Oli aivan huikee.

4. Käveltiin aika paljon Helsingin keskustassa ihan vaan fiilistellen. Menin useena päivänä vaan itekseni kävelee ympäriinsä. Haluisin niin muuttaa takas stadii :(

5. Käytiin Uutelassa "sala"rannalla (kaikki vuosaarelaiset varmaan tietää tän rannan mut siel ei ikinä oo ketään), mun kesäloman ainoona aurinkopäivänä.

6. Kävin hakee kuun mun käsivarteen  

7. Tein hetkenmielijohteesta siniset dipit, joista oon vieläki innoissani

8. Vikana päivänä lentokentän läheisellä kaatopaikkalammella chillaamas1. Takas vaasas, käytiin Hippiknikissä Jessican ja Meerin kans! Oli tosi kiva ilta.

2. Luin KonMari siivouskirjan ja heitin lähemmäs kymmenen jätesäkkiä vaatteita ja muuta kamaa pois.

3. Edellä mainitut sankarit hippiknik reissulla

4. Herään yleensä vapaapäivinäkin kuuden maissa aamulla, ja silloin aurinko paistaa tosi nätisti meille sisään. Yleensä noina aamuina hakkaan vaan lolia ja juon monta kuppii kahvia.Tässä jotain, toki en oo jokapaikkaan jaksanu raahata kameraa jne, mutta tässä nää mistä mulla on todistusaineistoa. Tänään olis suunnitelmissa mennä imuttelee rannalle vähän brunaa ja käydä tekee viimeset shoppailut Tukholman Reissua varten! IHHHHHHHHHHHHHH oon innoissani, mennään siis Tukholmaan kattomaan EU LCS (h2k vs UOL) , ja aattelin kuvata koko reissun videolle, saa nähä saanko siitä mitään järkevää kasaan mutta yritys tulee ainakin olemaan kova !


No comments :

Post a Comment

♥ Kiitos kommentistasi!