2 July 2013

Surrender at 20

Hayhayy, heinäkuu starttas, ihan mahtavaa! Sain vihdoinkin uuden värin hiuksiin ja oon niin onnellinen. :D! Kuukausien hiusvärkkäilyjen jälkeen tulos on vihdoin silmää miellyttävä ja suht tasanen harmaa! Verkkokaupat on tilailtu tyhjiks alejen kunniaks, mami toi justiinsa virosta tuliaisiks kassillisen iloliemiä ja pääsin samalla moikkaamaan perhettä, mitä oli jo ehtinytkin tulee ikävä :).. tai viimeistään siin vaiheessa kun äiti laitto mut ahtamaan itteni täyteen superhyvää ruokaa ja pisti mukaan lähtiessä vielä vastaleivottuu pullaa : DD!


Näillä vermeillä kävin töissä aamulla vähän hoitelee juttuja! Mulla alkaa pienimuotonen stressi iskee heti kun annetaan hiukan vastuuta ._________.

SCARF___Levis          SHIRT___Gina Tricot          SHORTS___H&M        SHOES___Jeffrey CampbellVaihoin illalla tosiaan tohon asuun conssit jalkaan ja potkin porukoille : D. kuinka tykkäilenkään tosta hiusväristä ku se sopii kaikkeen ja on sellanen erikoinen mut sitten ei kuiteskaan räikee!

Mulla ei oo nyt suurempaa jaettavaa / radikaalisti kantaaottavaa kolumnia valitettavasti tähän väliin mutta nauttikaas kesästä kaikki :)

3 comments :

 1. moi kirjotit nii kivan kommentin nii tulin kattoo sun blogi ja hullun ihana jee liityin lukijaks todellaki mut siis mul oli kysymyskin, tuutko joskus mun kaa pelaa lolii :) paitsi pelaatko westil?:(

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oiiiii kuinka siistii : D ! Joo tuun pelaa mut en sit oo mikään loistava kun alotin joku 1,5 kk sitte vasta! westilhän sitä :) millä nimellä oot?

   Delete
  2. joo emmäkää todellakaa :-D mut lisäile toki, serialtrouble

   Delete

♥ Kiitos kommentistasi!