27 April 2015

Blackblackblack



Näiden mun uusien bootsien kanssa on jotenki liian helppo eksyy tälläseen kokomustaan asukokonaisuuteen. Onneks päässä on ees jotain väriä, etten näytä ihan jätesäkiltä. Hiuksissa tälläkertaa kiharaa mikä on saatu ihan kosteutussuihkeella ja puristelemalla. Tykkään vähän tollasesta sotkuletistä jos muuten asu on suht siisti. Anyway, naamaan liimattuja strasseja ja sarvia päähän lisää KIITOOOS.

Mustat asut on kyllä  epäkäytännöllisintä mitä tällä hetkellä voi keksiä, sillä meille tosiaan muutti vaalea poikakissa, jolta lähtee jumalattomat määrät karvaa. Tarraharjaan ja imuroin kaikkea kun hullu ja itse kissakin on tullu vedettyä useallakin eri karvaa irrottavalla harjalla läpi, ja karvaa irtoaa vieläkin. Ygh. Onneks kisu ite tykkää harjaamisesta ja on kaikenpuolin muutenkin tosi chilli että se ei välitä miten päin sitä veivaa ja harjaa. Mutta voisin kertoa Kisusta lisää ihan erikseen myöhemmin vaikka ihan omassa postauksessa!



22 April 2015

UNIF CHOKE BOOT




Voisko kenkäonnellisuus muuttua enää paremmaks? Tää Choke Boot-malli ilmesty Unifilta syksyllä, ja tottakai ne alko kuumottelemaan. Suolasen hinnan vuoks jätin nää odottelemaan, ja sitten seuraavalla kerralla kun Unifin nettikaupassa pyörin, nää oli myyty loppuun. ARGH. EI. Unifilla shoppailleet tietää, että joitakin malleja ei tehdä enää lisää, tai että useammat kengät ja vaatteet on yhden erän juttuja, ja sitten kun ne on loppu, ne on loppu. Suosituimpia onneks tulee lisää, ja tää on varmastikin ollut sellanen tuote, koska näitä tuli uus erä Unifille toisen tai kolmannen kerran (?) anyway, onnistuin nappaamaan oman kokoni vähissä olevasta varastosta, ja lähettimies kiikutti maanantaina nää mulle!

Oon pidemmän aikaa halunnu jonkunlaisia maihareita, ja tosi paksupohjasia platformeja, niin tässä yhdistyy molemmat! Sitten kuitenkin kaiken monsterielementin kylkeen näissä on sirot nauhat niinkuin JC litoissakin, joka saa näihin kenkiin tosi kivan fiiliksen.

Oon kerennyt käyttää näitä jo kerran kaupungilla, kestää ehdottomasti pitkän kävelynkin, eikä jalat mulla ainakaan mitenkään rasitu, vaikka nää on pikkasen painavammat kengät. Vetskarit sivuissa helpottaa elämää, vaikkakaan en niitä osaa hyödyntää kun automaattisesti avaan nauhat.

Nyt voin jättää muut kuolailemaan näitä ja uskotella ittelleni taas että päälle parisataa euroa tullausmaksuineen oli näiden kenkien arvoset, kun nää on taas jälleen unifin omasta nettikaupasta loppu. Oon niin onnellinen että osasin napata nää oikeeseen aikaan enkä taas jääny jahkailemaan!


19 April 2015

Crazy cat lady


Tänään mulla oli hullu kissatäti-päivä. Syynä se, että käytiin katsomassa löytökissoja Vaasan kissatalolla. Siellä on monia kymmeniä kodittomia karvapalloja ja silitin varmaan jokaista, joka anto itteään silittää. Kissatalo majoittaa kesympiä ja vähän epäkesympiä karanneita ja löytyneitä kissoja ja välittää kisuja eteenpäin uusille omistajille.

Syy, että miks ees tiedän koko paikasta johtuu siitä, kun Kissatalo saa suurimman osan asukeilleen menevistä ruuista lahjoituksina, ja me ollaan lahjotettu usein töissä ylimenevää ruokaa kisuille. Tällä viikolla viimeks lahjoitettiin isoja määriä huonoks menossa olevaa lihaa ja yllätyksekseni sitä meidän lahjottamaa lihaa kissat mussutti sielä just silloin kun mekin käytiin :).

Okei, ei me ihan huvikseen sunnuntaipäivän ratoks menty antamaan hellyyttä kodittomille kissoille, vaan ollaan ettimässä meille kissaa :). En oo ite kissojen suuri ystävä, vierastan jotenkin kissaa lemmikkinä. Munmielestä ne on demonisia olentoja, jotka ei ihmistä voi rakastaa. Mun poikaystävä taas on ihan hulluna kissoihin. ja ainakun se näkee kissan niin se sekoo ja jos ollaan kylässä jossain missä on kissa ni se kissa todennäkösesti on sen sylissä koko vierailun ajan. Oon kuunnellu koko meijän yhdessäoloajan kissahaavejuttuja ja kattonu vierestä kun herra selaa netistä monta tuntia kissavideoita, niin aattelin olla joustava tässä tilanteessa ja mukautua tähän kissajuttuun.

Mun äiti myös rakastaa kissoja, ja meillä oli pari kisua silloinku olin pienempi, mutta en yhtään tullu niiden kanssa toimeen, suurinpana syynä varmaankin se. että sabotoin niiden elämää kaikilla mahollisilla tavoilla miten viis vuotias kakara voi vaan sabotoida... Äiti nauro kans tälle kissajutulle, kun tietää mun suhtautumisen kyseisiä eläimiä kohtaan. Tällähetkellä kans huolettaa että kuinka rumalta kissanvessa ja raapimispuu näyttää meidän kotona, ja entä jos se kissa vaikka syö mun UNIFin kengät >:((((.

Ei, vaan tottakai oikeasti haluun antaa parhaan mahdollisen kodin meille muuttavalle lemmikille. Mistä sitä tietää jos itsekin joku päivä opin tykkäämään kehräyskoneista samalla tavalla kun toi toinen puolisko.

Nyt jatkan LCS spring splitin finaaleiden kattomista, UOL on mun tän splitin lemppari ehdottomasti, ja toivon niin et ne voittaaa! Summer split tulee olee vaikee kun en tiiä ketä kannattaa, Origenia vai Ykssarvisia ☆ :D? HEIHEIII!

18 April 2015

Flip on hair extensions ♥



IHANAA, oon astetta lähempänä merenneidoks muuttumista! Mulla on aiemmin ollut klipsipdennykset, joita en sitten loppuenlopuks edes jaksanu käyttää, kun munmielestä klipsien laitto on niin tuskallista. Useissa blogeissa on vilkkunu näitä fliponeja ja käyttäjien mielipiteet on ollu aika yksmielisiä, ketään ei halua palata klipseihin näiden jälkeen. Joten päätin antaa tälle pidennysmenetelmälle mahdollisuuden.

Tein siis nämä fliponit itse, >Tämän ohjeen<, eli Black Salivan Viivin superhyvän tutoriaalin avulla. Jos oot hankkimassa pidennyksiä ja mielessä kummittelee flipon/init, niin pienellä vaivalla ja näperryksellä voi säästää aika isonkin summan rahaa. Oon itse aina ollu todella huono käsitöissä ja menetän hermoni heti, jos joudun keskittymään johonki pienen asian nypläykseen, mutta selvisin kyllä tästä koitoksesta. Koko systeemin kasaan saanti vei vaan vähän päälle tunnin verran aikaa, ja välineetkin tähän hommaan löyty suht helposti Prismasta!

Itse hius on Rapunzelin hiusnauhaa kaikista vaaleimmassa sävyssä eli #60, ja värjäsin vaaleenpunasen värin itse. Jännitin vähän onko tää tarpeeks vaaleen sävystä et sain pidennysten ja omien hiusten sävyn matchaamaan, mutta pienellä kikkailulla sain kun sainkin ne aika lähelle toisiaan, vaikka vielä tossa on hiomista, ja omiakin hiuksia pitäisi vähän saksia että ne sekottuis tonne sekaan paremmin. Rapunzelin hius tuntuu todella hyvältä ja laadukkaalta. Kyseisen firman toimituskin oli todella nopeaa, sain nää jo pari päivää tilauksen jälkeen.

Kaikenkaikkiaan tähän mennessä oon ollu näihin tosi tyytyväinen, pysyy päässä, helppo laittaa ja tuntuu suht kevyeltä, ei yhtään kiristä tai mitään. Varmasti tulee olemaan kovassa käytössä, ja en malta oottaa et pääsen toteuttaa erilaisia kampauksia näillä.

6 April 2015

TABLETHYPE

Moikka! Lähin pääsiäiseksi Äitille Vantaalle ja sain näppeihini mun jonkun aikaa himoitseman tabletin :). Oon aina pitäytyny kiinni mun "tabletit on turhia jos omistaa kännykän ja tietokoneen" -mielipiteessä kunnes joulun aikoihin testasin mun siskon tablettia, ja siitä asti takaraivossa on kuumotellu pieni himotus omasta laitteesta, ja tässä sitä ollaan, omalla tabletilla päivittämässä blogia : D. Me ollaan oltu tän Samsungin härpäkkeen kanssa erottamattomat muutaman päivän, ja tässä samalla on kertyny muutama selfie ja jopa se kauan vältelty Instagram tili. Oh god #teinihelvetti jne.

Tosiaan päädyin Samsungiin koska mulla on kyseisen firman puhelinkin, niin kyllähän tää android-käyttis sopii mulle tässäkin. Tuntuu tosi kätevältä ku voi lataa kaikki sosiaalisen median sovellukset tähän ja pitää ne tässä tabletilla vaan, ja sit jättää koneen kokonaan pelaamiseen jne. Bloggerin sovellus on kyl aika nihkee, päivittelen ihan selaimen kautta tabletillakin.


Melko kuranen tää tabletin kuvanlaatu, mut ainaku on joku uus laite tai muu niin en vaan voi olla käyttämättä täysii just esim tota kameraa. :D Ehkä just jossain Instagramissa tai jossain kuvat välillä menee tälläsellä laadulla, mutta älkää huoliko, tuun päivittämään blogia ihan oikeen kameran kuvilla niinkun ennenkin.

Tuntuu että oon vaan mussuttanu pääsiäispupuja ja ollu perheen kanssa koko pääsiäisen nytkun kerranki voi. Sen lisäks tähän muutamaan päivään on mahtunu ainaki kavereiden kaa hengailuu, joogaa, lanitusta, pentakill x2, tallinnan reissu, lehmien paijaamista (!) ja leffassa tuli kans käytyä.

Lähen tänään illalla yheltätoista takasin Vaasaan ja oon viideltä aamulla perillä, josta sit suunnistan suoraan töihin. Vähän jännittää et saanko nukuttua matkalla vai muistutanko kuollutta lahnaa kun pääsen töihin. Se jää nähtäväks. Mutta alan pikkuhiljaa pakkailemaan ja viettää vielä viimesiä tunteja perheen kanssa ja ehkä heittää vielä yhet treenit ennenkun poistun kauas pohjoseen. heiheiiiii